MANMADE

SKOL/FRITIDSAPP WEBBSHOPAPP

DIN WEBBSHOP SOM EN APP!

APP STORE OCH GOOGLE PLAY
Vi konverterar din befintliga webbshop till en app som man kan ladda ner på App Store och Google Play till både mobiler och plattor. För dig som vill få en ny reklam och marknadsföringskanal med hjälp av push notiser!

PUSH NOTISER
Med en egen app kan du skicka reklam i form av push notiser till alla dina kunder, med du kan också välja att skicka till olika Grupper beroende på deras tidigare köp.
Du kan skicka vanliga Text push notiser men du kan även skicka riktiga Annonser med dina push notiser. Som standard så öppnas startsidan i appen när man klickar på en push notis, men med Deep Linking så kan man öppna en viss produktsida på en gång. Vill du kunna skicka Webb push notiser direkt till deras dator? Ja, då kan vi fixa det också! Läs mer om dom olika lösningarna nedan.
Konvertera din webbshop eller webbsida till en app!
Du kan ha en egen app om en vecka!ANNONSERA MED PUSH NOTISER!

Skicka annonser direkt till dina kunders mobil eller platta, berätta att nyheterna kommit in eller att rean börjar idag!
PUSH NOTISER
Med push notiser kan du på ett enkelt och smidigt sätt skicka ut reklam till alla era kunder. När användaren klickar på push notisen i notiscenter så öppnas startsidan i din app.

GRUPP PUSH NOTISER
Med grupp push notiser så kan man dela in kunderna i olika grupper beroende på vad dom har köpt innan eller vad dom har för intresse. Vilket innebär att ni kan skicka ut olika push notiser till olika grupper, vilket är väldigt bra. Tex, det är ju dumt att skicka ut reklam om den senaste vårklänningen till era manliga kunder.

ANNONSERA MED PUSH NOTISER
Förutom vanliga text push notiser så kan du även skicka ut riktiga Annonser med din push notis! Du kan alltså skicka ut annonser och göra reklam för dina produkter direkt till dina kunders mobil och platta, rätt coolt, eller hur!

När du skickar en "Annons" push notis så visas din annons ovanpå din app när den öppnas, dvs när användaren har klickat på push notisen i notiscenter. När han sedan klickar på själva annonsen så försvinner den och då visas appen.


ANNONSMALLAR
Med annonsmallar går det enkelt och snabbt skicka ut "Annons" push notiser och på så vis kan man få samma "look" på alla sina annonser. Det ingår några bas mallar och vill du ha specialanpassade mallar så kan du skapa dom själv eller beställa dom av oss. Du kan tex ha en mall för "Produkt reklam", en för "Rea", en för "Veckans vara" osv.


DEEP LINK PUSH NOTISER
När man klickar på en push notis så öppnas startsidan i appen som standard, det är så push notiser funkar.

Men med "Deep Linking" så kan man istället länka till en specifik sida/produkt som ska öppnas i appen. Så skickar du en vanlig push notis eller en annons push notis och gör reklam för en viss produkt så kan du länka till just den produkten så att den visas när kunden klickar på push notisen eller annonsen.

GEOZONE PUSH NOTISER
Har du en fysisk butik så kan du skicka ut automatiska push notiser när kunden befinner sig i ett specifikt område, dvs när han tex går förbi eller går in i din butik. Du kan ställa in så att kunden bara får notisen en gång, och dessutom kan du ställa in att den bara ska skickas ut till en viss grupp på tex lördag mellan 10-15, för det är då som ni har ett erbjudande!

Man kan även skicka geozone push notiser manuellt, dvs att man skickar notiser direkt, till kunderna som befinner sig i ett speciellt område. Har ni tex ett erbjudande som bara gäller i er butik i Göteborg och inte i er butik i Stockholm så kan ni skicka bara till era Göteborgskunder.Skicka annonser direkt till kundernas mobil eller platta!
Om en vecka kan du själv börja göra det. Ring oss idag!

WEBB PUSH NOTISER!

Förutom att du kan skicka notiser till din app så kan du även skicka vanliga text push notiser till alla som besöker din webbsida på datorn, alla som surfar med Safari, Chrome och Firefox kan du skicka push notiser till.

Även här så fungerar "Grupp" push notiser och även "Deep Linking", så när användaren klickar på notisen så öppnas webbsidan som du har länkat till. Dock funkar det inte att skicka "Annons" push notiser till datorn.


MANMADE | MORKULLEGATAN 1 | 432 42 VARBERG
SWEDEN | +46 702 - 31 50 96 | INFO@MANMADE.SE